mp

Oktatás

Tanulj és fejleszd autófóliázó tevékenységed az alábbi képzéseink segítségével. Ezek a kurzusok azért lettek kialakítva, hogy segítsenek megérteni a fóliák összetételét, a lehető leghatékonyabban és legmagasabb minőségben történő telepítését, valamint üzleti növekedést érhess el és magabiztosan kínálhasd a HEXIS termékeket ügyfeleidnek.

Kurzusainkat és tananyagunkat kifejezetten HEXIS minősített oktatók készítették, akik maguk is vállalkozók – tehát valódi tudást, tippeket, trükköket és technikákat nyújthassanak a mindennapi valós kihívásokkal szemben.

Fontos tudnivalók képzéseinkről

 • Kis létszámú csoportokkal dolgozunk, hogy személyre szabott képzést kínálhassunk.
 • Biztosítjuk az alapanyagokat (fóliákat, folyadékokat) és a telepítő eszközöket a gyakorlati oktatáshoz.
 • A program közös ebédet is tartalmaz, ami remek lehetőség tartalmas eszmecserére.
 • Kávét / teát és üdítőt korlátlanul fogyaszthatsz.
 • A teljesítést követően marketing eszközöket, pólót és tanúsítványt adunk a tanfolyam elvégzéséről.

Mennyibe kerül?

Képzésenként 150.000 Ft + ÁFA regisztrációs díjat kell fizetni. Hogy még vonzóbbá tegyük ajánlatunkat, a befizetett összeg 50%-a levásárolható webáruházunkban a képzés befejezése után.

Készen állsz arra, hogy képességeid és vállalkozásod a következő szintre emeld? Jelentkezz be, válaszd ki a számodra megfelelő képzést, dátumot és regisztrálj a jobb oldalon.

A regisztrációhoz kérjük jelentkezz be Belépés a fiókba vagy Új fiók létrehozása.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a helyek száma korlátozott. Kérjük, hogy további információkért vedd fel velünk a kapcsolatot.

HEXIS Bodyfence PPF – BASIC

 • A BODYFENCE kavicsvédő fóliák bemutatása: jellemzők és használat
 • Szerszámok és tartozékok bemutatása
 • A jármű előkészítése: tisztítás, felhasználandó folyadékok, munkakörnyezet
 • A BODYFENCE-re jellemző alkalmazási és formázási technikák
 • Fólia megfelelő méretre vágása
 • Kérdések és válaszok

150.000 Ft + ÁFA regisztrációs díj *
* 50%, azaz 75.000 Ft + ÁFA levásárolható a képzés után!

HEXIS Skintac Wrap – BASIC

 • A SKINTAC fóliák bemutatása és bevezetés a 3D alkalmazásokhoz
 • Szerszámok és tartozékok bemutatása
 • A jármű előkészítése: tisztítás, felhasználandó folyadékok, munkakörnyezet
 • Speciális alkalmazási technikák – memória effektus, utómelegítés, nyújtás, egyszerű és összetett részek…
 • Utósimítások és vágások
 • Kérdések és válaszok

150.000 Ft + ÁFA regisztrációs díj *
50%, azaz 75.000 Ft. + ÁFA levásárolható a képzés után!

Képzést csak érvényes adószámmal rendelkező cég képviselőjének vagy egyéni vállalkozónak tudunk biztosítani.
Magánszemélyeket sajnos nem áll módunkban kiszolgálni.

Miért autófóliázás?

Az autófóliázás a legegyszerűbb módja bármely autó megjelenésének frissítésére és átalakítására. Az emberek szeretik a vinil csomagolást, mert ez lehetővé teszi számukra, hogy kifejezzék magukat és személyre szabják járműveiket. Ettől járműveik egyediek és különlegesek lesznek.

Vannak, akik csak autójuk színét szeretnék megváltoztatni, vannak, akik láthatatlan kavicsvédő fóliával szeretnék megóvni az eredeti fényezést a karcolásoktól, mások pedig egyedileg tervezett mintájú járművet választanak vállalkozásuk népszerűsítésére.

Az autófóliázás végtelen lehetőséget kínál az embereknek arra, hogy pontosan úgy öltöztessék fel autójukat, ahogy akarják – a teljes burkolattól egészen a jármű egyes részeinek, például tető, külső tükrök, légterelők, motorháztető csomagolásáig. A fóliák különböző színekben és felületekben kaphatók, mint például matt, matt metál, fényes és különböző dekoratív hatások. 

Amikor autókat csomagolsz be, nem csak a színt változtatod, akár egy eredeti műalkotást is létrehozhatsz.

Mitől olyan jó az autócsomagoló vállalkozás?

Ha megtanulod az autófóliázási ismereteket, rövid idő belül belül bármilyen járművet becsomagolhatsz. Ez alapján könnyedén kiszámíthatod a várható bevételeidet, tehát nem lesz szükséged arra, hogy minden nap dolgozz.

Ezekkel a készségekkel számos szolgáltatást végezhetsz, és több bevételi forrással rendelkezhetsz. Végezhetsz teljes autófóliázást, részleges fóliázást, vagy rendkívül jövedelmező kavicsvédő fóliázást. Velünk karöltve pedig az autóburkolatok széles választékát kínálhatod ügyfeleidnek, amelyek egyedi megjelenést kölcsönöznek bármilyen járműnek, legyen az földön, vízen vagy levegőben. 

Továbbá, hővédő autóüveg fóliázással és az építészeti fóliákkal is bővítheted szolgáltatásaid körét.

Az autófóliázás jelenleg az egyik legérdekesebb és legértékesebb módja a saját autóipari vállalkozásod fejlesztésének! Itt az ideje elkezdeni!

Ismerd meg oktatónkat:
mini-interjú Szebeni Józseffel

Mikor és miért döntöttél úgy, hogy a wrap pályát választod? Mi volt az a pillanat, amikor rájöttél, hogy ez a szenvedélyed?
Valójában családi vállalkozás profil bővítésének indult. Az ötlet onnan jött, hogy nővérem Németországban egy ilyen cégnél dolgozik, mint projekt menedzser. Kinn is tanultam karosszériafóliázást, aztán itthon üvegfóliázással indultam. Szépen sorban jött mellé minden – wrap, dekor, ppf, stb… Amire tapad a fólia, azt fóliázom és egyszer csak szenvedéllyé vált.

Melyik volt az első autó, amit becsomagoltál, és hogyan sikerült a projekt? Visszagondolva változtatnál rajta valamit?
Nem tudnám már megmondani melyik is lehetett az első. 😊 Biztos nem volt tökéletes, 2009-ben kezdtem és csak 2016-ban állítottam magamról, hogy azért már kezdek érteni hozzá. Mai fejjel azért még akkor is keveset tudtam a szakmáról, pedig 7 év telt el addig. Visszagondolva nem változtatnék semmit, biztos lehetett volna másképp, jobban, szebben csinálni dolgokat, de úgy gondolom, hogy minden korábbi hibám és sikerem is hozzájárult a mai tudásom szintjéhez. Mindig az érdekelt, hogy mi nem jó, azt mondják meg, mert azon tudok dolgozni, kijavítani. Ha csak megelégedtem volna a dicsérettel, nem tartanék itt.

Van olyan projekt vagy tapasztalat, ami igazán meghatározónak bizonyult a karrieredben? 
Volt egy pár szép projektem, projektünk. 2017-ban többedmagammal eljutottunk egy fóliázós versenyre, szép lassan elkezdtem ezek után érdeklődni. Voltak jó helyezéseim, eljutottam a mezőny elitjéhez versenyeken, majd 2023-ban megnyertem a World Wrap Masters Europe állomását, ami megváltoztatott és felgyorsított pár dolgot körülöttem.

Mik a legfontosabb tanácsok, amiket a kezdő wrap és ppf művészeknek adnál, akik épp most kezdik a pályafutásukat?
Kezdjenek el hibázni, hogy legyen miből tanulniuk. Minden egyes hiba hozzájárul, ahhoz, hogy jobbak legyenek és fejlődjenek. Soha ne az anyagot hibáztassák, hanem magukba keressék a megoldást, mit kell másképp csinálni, hogy jó legyen a végeredmény. Lesznek holtpontok is, amin át kell lendülni, tanulni kell belőle, sok kitartással, megfelelő alázattal, szenvedéllyel eredményt, sikert érhetnek el.

A termék a kosárba került